Revista care te menține sănătos

Noutăți

Renarthro: articulatii si oase sanatoase

9 martie 2017
Share

Noua gama Renarthro – gel si capsule – se constituie intr-o solutie naturala pentru protectia articulatiilor si inlaturarea durerilor reumatice. Renarthro gel racoritor poate fi utilizat pentru masajul la nivelul articulatiilor, muschilor si tesutului conjunctiv, in timp ce Renarthro capsule reduce rapid durerea si inflamatia, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.

Prin formula inovatoare, Renarthro actioneaza sinergic. Contine extract din tamaie si smirna, rasini aromatice folosite de secole in medicina populara pentru a trata diverse boli inflamatorii cronice. Eficacitatea acestora este dovedita stiintific: tamaia contine acid boswellic, cu proprietati antiinflamatoare si analgezice puternice.

In plus, a fost confirmat ca extractul de smirna contine ingrediente active care inhiba actiunea enzimelor responsabile de degradarea si degenerarea cartilajului. Renarthro poate fi utilizat in caz de: osteoporoza, guta, gonartroza, lupus, reumatism. 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Renarthro: articulatii si oase sanatoase»:3.71/ 5 (14 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate