Revista care te menține sănătos

Noutăți

StressManager: relaxare si buna dispozitie!

4 iulie 2017
Share

stress_managerStressManager este un anxiolitic moderat, ajutor natural in cazuri de epuizare psihica, stres, anxietate, depresie. Promoveaza o stare generala de bine, calm si relaxare.

Ajuta la pastrarea, in limitele normale, a concentratiilor hormonilor de stres, la calmarea agitatiei mentale, la reducerea dezechilibrelor fizice si psihice cauzate de stres, la mentinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale si ale ritmului cardiac. Favorizeaza reducerea senzatiilor de teama si neputinta, ofera o mai buna rezistenta la stres si contribuie la armonizarea si adaptarea in situatii dificile, tensionate emotional.

Contine hidrolizat proteic din lapte, substanta 100% naturala, ce detine certificare GRAS (Generally Recognized As Safe – General Recunoscut ca fiind Sigur), notificare ce atesta o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman.

Disponibil in farmaciile sigla_catena-2

Nota pentru articolul «StressManager: relaxare si buna dispozitie!»:2.50/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate