Revista care te menține sănătos

Noutăți

Vitamina C Naturala din fructe de padure, miere si propolis

10 mai 2013
Share

Vitamina C Naturala este un produs cu o formula originala, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului. Vitaminele naturale sunt nutrienti concentrati proveniti din surse naturale. Fructele de padure nu au doar un continut ridicat de vitamina C, ci si de antocianidine si flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.

Vitamina C Naturala este recomandata pentru:

  • Reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa;
  • Cresterea imunitatii organismului;
  • Protectie antioxidanta;
  • Cresterea poftei de mancare;
  • Mentinerea starii generale de sanatate.

Vitamina C Naturala este un supliment alimentar sub forma de pulbere din fructe. Ingredientele produsului Vitamina C Naturala sunt: fructe de coacaz negru – Ribes nigrum, fructe de macea – Rosa canina, fructe de zmeur – Rubus idaeus, fructe de catina – Hippophae rhamnoides, fructe de afin – Vaccinium myrtillus, fructe de mur – Rubus fruticosus, fructe de frag – Fragaria vesca, pudra de miere de albine si propolis 10%, maltodextrina naturala (suport pentru mierea de albine si propolis). Fructele de padure incluse in compozitia produsului se constituie drept alimente-medicament, reprezentand cea mai puternica sursa de antioxidanti existenta in natura.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «Vitamina C Naturala din fructe de padure, miere si propolis»:5.00/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.