Revista care te menține sănătos

Noutăți

Mastrelle Madame 45+, pentru femei la menopauza!

12 aprilie 2016
Share

Mastrelle Madame 45+ este un gel vaginal ce trateaza si previne uscaciunea vaginala, hidrateaza si lubrifiaza mucoasa vaginala, normalizeaza aciditatea vaginala, combate durerile din timpul actului sexual, inflamatia si sensibilitatea locala si ajuta in procesul natural de vindecare a microleziunilor induse prin frictiune de la nivelul mucoasei vaginale.

Actiunea trofica a gelului vaginal Mastrelle Madame 45+ se datoreaza extractului de soia concentrat si standardizat in izoflavone 40%, hialuronat de sodiu, extract glicolic de galbenele si extract glicolic de aloe vera.

Mastrelle Madame 45+ mimeaza actiunea estrogenilor si imbunatateste simptomele de atrofie si durere in timpul actului sexual dupa doar 12 saptamani de tratament. Gelul are un pH 5,0 (apropiat de cel fiziologic la menopauza).

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Mastrelle Madame 45+, pentru femei la menopauza!»:1.33/ 5 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate