Revista care te mentine sanatos

Noutati

Uractiv + Mastrelle Flora Plus CADOU – kit pentru probleme intime

7 aprilie 2017
Share

Potrivit statisticilor, 50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara si 75% dintre femeile adulte se vor confrunta cu candidoza cel putin o data in viata.

Aveti grija de sanatatea intima cu un set special conceput pentru dumneavoastra: Uractiv + Mastrelle Flora Plus CADOU. Uractiv este singurul supliment alimentar cu albastru de metilen si strugurii-ursului, pentru mentinerea sanatatii tractului urinar. Datorita continutului complex, Mastrelle Flora Plus impiedica cresterea tulpinilor de Candida albicans, Gardnerella vaginalis, Trichomonas vaginalis, furnizeaza nutrientii ce stimuleaza cresterea lactobacililor, scade si echilibreaza ph-ul vaginal si amelioreaza mancarimile, iritatiile si usturimile.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Uractiv + Mastrelle Flora Plus CADOU – kit pentru probleme intime»:4.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate