Revista care te mentine sanatos

Noutati

ZANZI spray, bariera naturala impotriva insectelor

19 august 2015
Share

Cati dintre noi nu s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu banalele intepaturi de insecte? In ajutor ne vine ZANZI spray, un amestec de uleiuri esentiale, non-toxice si sigure pentru utilizare la copii.

Aromele particulare ale ingredientelor naturale continute sunt placute pentru om, dar neplacute pentru insecte. Aplicarea produsului pe piele determina formarea unei bariere naturale care tine la distanta tantarii si alte insecte. ZANZI este realizat din uleiuri esentiale de Geranium (muscata), Citronella, lavanda, Litsea si menta. Se recomanda aplicarea pe partile corpului expuse contactului cu insectele (fata, gat, brate, picioare). Aplicarea trebuie repetata la intervale regulate. De asemenea, trebuie evitat contactul cu ochii si mucoasele.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «ZANZI spray, bariera naturala impotriva insectelor»:4.56/ 5 (9 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate