Revista care te mentine sanatos

Noutati

Osteoremed, pentru oase si dinti puternici

joi, 3 iulie 2014
Share

Osteoremed comprimate reprezinta o formula echilibrata ce contine calciu, magneziu, vitamina D3, zinc, vitamina K2 natural (MenaQ7) si bor, nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Totodata, contribuie si la functioanarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

MenaQ7 este un extract pur si natural din alimentul japonez natto, cea mai bogata sursa de vitamina K2. Aceasta vitamina este necesara pentru activarea unei proteine specifice care optimizeaza legarea calciului la structura osoasa, facand oasele mai puternice. In artere, K2 activeaza o alta proteina care previne depunerea calciului pe peretii vaselor, rigidizandu-i. Zincul, calciul, magneziul, alaturi de vitaminele K si D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Calciul, magneziul si vitamina D sunt necesare pentru mentinerea sanatatii danturii.

Disponibil in farmaciile
catena

Nota pentru articolul «Osteoremed, pentru oase si dinti puternici»:3.50/ 5 (2 voturi)
tonica
2017-05-10T17:44:36+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate