Revista care te menține sănătos

Noutăți

InoCell, antioxidant de exceptie

9 martie 2016
Share

Substanta brevetata InoCell este extrasa 100% din tarate de cereale, imbogatita cu vitamina C si seleniu organic. Suplimentul alimentar contribuie la protectia ficatului, sanatatea celulelor si functionarea normala a sistemului circulator.

InoCell este rezultatul unor cercetari stiintifice realizate pe parcursul a peste 20 de ani de echipa de medici condusa de A. Shamsuddin, doctor in medicina, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

InoCell detoxifica, regenereaza si protejeaza ficatul, reduce efectele toxice ale chimioterapiei si radioterapiei, neutralizeaza radicalii liberi proveniti din tutun, alcool, radiatii UV/electromagnetice, poluare etc. Totodata, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, avand un spectru larg de actiune antitumorala: plamani, mamar, col uterin, prostata, intestin, ficat, pancreas, sange, piele.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «InoCell, antioxidant de exceptie»:3.20/ 5 (5 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.