Noutati

Gerovital Tratament Expert Anticadere, solutia ideala contra caderii parului

miercuri, 7 octombrie 2015
Share

Parul isi pierde zilnic din volum, iar fiecare zi devine o adevarata provocare in incercarea de a gasi solutii impotriva caderii lui? Expertii Gerovital recomanda produsele din noua gama Gerovital Tratament Expert Anticadere, cu elemente esentiale ce contribuie la intarirea radacinii firului de par, stimulandu-i cresterea sanatoasa si lasandu-i un aspect stralucitor.

Parul se va bucura de elementele nutritive esentiale ingrijirii lui, datorita formulei unice care are la baza doua ingrediente super-eficiente: procapilul, care stimuleaza cresterea parului, si Bio-Capigenul, care intareste radacina acestuia. Astfel, samponul actioneaza dual, prin impiedicarea atrofierii foliculului pilos, asigurand, in acelasi timp, energia necesara pentru cresterea sanatoasa a firelor de par.

Samponati si masati scalpul 2-3 minute, stimuland circulatia pentru preluarea substantelor active. Dupa limpezire, aplicati Serul Anticadere. Samponul este ideal pentru optimizarea si favorizarea ciclului de crestere a parului. Utilizarea lui regulata reduce semnificativ caderea parului si imbunatateste aspectul sau estetic.

Disponibil in farmaciilecatena

Nota pentru articolul «Gerovital Tratament Expert Anticadere, solutia ideala contra caderii parului»:4.67/ 5 (3 voturi)
tonica
2017-05-10T17:50:24+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc