Revista care te menține sănătos

Noutăți

Springfarma – Transport gratuit pentru zeci de produse! Online, mereu rapid şi în siguranţă!

11 martie 2022
Share
Springfarma – Transport gratuit pentru zeci de produse! Online, mereu rapid şi în siguranţă!

Ce poate fi mai plăcut la finalul unei zile lungi de lucru decât să te întorci în confortul casei tale şi să te bucuri de un duş relaxant şi de o cină gustoasă? Din păcate, micile plăceri cotidiene îşi pierd farmecul atunci când îţi dai seama că ai uitat să treci pe la farmacie pentru a cumpăra lucrurile necesare familiei tale. Din fericire, trăim în era digitală. Datorită internetului, te poţi plimba la orice oră din zi sau noapte printre rafturile virtuale ale farmaciei Spring.

Dacă în urmă cu ceva timp ţi-ar fi spus cineva că, într-o bună zi, îţi vei cumpăra suplimente alimentare şi dermato-cosmetice în timp ce porţi papuci şi halat, ai fi zis că glumeşte. Ei bine, în prezent, lucurile sunt şi mai practice decât atât. Tehnologia lucrează în favoarea ta şi te ajută să economiseşti minute preţioase pe care ai prefera, cu siguranţă, să le acorzi familiei tale. Poţi face cumpărături în timp ce mergi cu autobuzul, în pauza de masă de la serviciu sau când supraveghezi mâncarea pe care tocmai ai băgat-o la cuptor.

Varietate, calitate şi accesibilitate

Odată ce calci „pragul” springfarma.com, vei descoperi, la preţuri foarte mici, pe măsura oricărui buget:

 • suplimente alimentare;
 • remedii naturiste;
 • dermato-cosmetice;
 • produse esenţiale pentru bunăstarea întregii familii;
 • idei de cadouri.

Acestea sunt atent selecţionate, de la cei mai prestigioşi şi de încredere producători de profil.

Cumpărături în siguranţă

În contextul pandemiei de coronavirus, limitarea contactului fizic cu oamenii din jur reprezintă o măsură în plus pentru siguranţa ta şi a oamenilor dragi. Posibilitatea de a face cumpărături online reprezintă un serviciu mai mult decât esenţial pentru a-ţi menţine sănătatea. De ce să nu profiţi când există posibilitatea ca produsele să vină direct la tine acasă sau la serviciu?

Transport gratuit pentru zeci de produse

Pe lângă faptul că livrarea coletelor se face extrem de rapid, în 24 – 48 – 72 de ore (timpul variază în funcţie de momentul plasării comenzii şi al oraşului în care să află destinatarul, Bucureşti şi Judeţul Ilfov sau restul ţării), există şi posibilitatea să beneficiezi de transport gratuit la achiziţionarea anumitor produse.

În această perioadă, eşti scutit de taxa de transport dacă înainte de a finaliza comanda adaugi în coşul de cumpărături una dintre următoarele variante:

 • produse din gama pentru imunitate de la Secom în valoare de minimum 99 de lei;
 • două cutii de comprimate Beres Magneziu + B6;
 • produse Moller`s în valoare de minimum 100 de lei;
 • orice produs Vichy Liftactiv Supreme;
 • oricare două produse Kundal sau Arganicare;
 • oricare două produse Sesderma
 • oricare două produse Immunity
 • produse Alevia de minimum 55 de lei.

Mai mult decât atât, echipa Spring vine constant în întâmpinarea clienţilor cu oferte şi concursuri cu premii atrăgătoare.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.