Revista care te menține sănătos

Știri

Premieră în e-commerce-ul românesc: Spring Farma a avut cel mai MARE eveniment de LIVE Shopping din țară

10 noiembrie 2023
Share
Premieră în e-commerce-ul românesc: Spring Farma a avut cel mai MARE eveniment de LIVE Shopping din țară
  • Peste 170.000 de oameni simultan pe toate platformele în decurs a 60 de minute
  • Cele mai în vogă creatoare de conținut de beauty din România, care au împreună comunități de peste 3.000.000 de followeri pe Instagram, au vorbit despre Black Friday la Spring Farma
  • Cristina Ich, Marilu Dobrescu, Emily Burghelea și Irina Manea, pentru prima dată în același cadru offline la Farmacia Spring din Lacul TEI 31-33

Spring Farma surprinde din nou de BLACK FRIDAY și setează noi standarde în e-commerce-ul românesc. A organizat cel mai mare eveniment de LIVE SHOPPING cu patru dintre cele mai cunoscute influencerițe din zona de beauty și lifestyle: Irina Manea, Cristina Ich, Marilu Dobrescu și Emily Burghelea.

Simultan, pe toate platformele online și de social media, în decurs de 60 de minute, peste 170.000 de oameni au interacționat cu promoțiile și ofertele celor patru creatoare de conținut.

„Reacţiile comunităţilor la eveniment ne-au depăşit complet aşteptările! Ne aşteptam ca acest Live Shopping să fie un succes deoarece au fost alături de Spring Farma patru dintre cele mai îndrăgite influencers din România. Însă reacţiile tuturor urmăritorilor, energia influencerilor şi zecile de mii de interacţiuni dintre aceştia au făcut ca acest eveniment să depăşească estimările iniţiale şi să atingă un număr record de oameni simultan în timpul Live-ului. a declarat Ioana Badea, Brand Manager Spring Farma.

Evenimentul a fost realizat de Spring Farma în parteneriat cu agenția Wise Brand.

„Ne-am bucurat alături de Spring Farma la aflarea cifrelor de on-stream, am reușit să avem cel mai mare eveniment de Live Shopping din țară. A fost multă pasiune aseară în platou, un mix corect de influenceri și o echipă hotărâtă să facă evenimentul un succes.”, a declarat la finalul sesiunii Luana Borbely, Managing Partner Wise Brand

Evenimentul de LIVE SHOPPING a dat startul celui mai spectaculos BLACK FRIDAY din istoria Spring farma. Concret, în perioada 09.11.2023 – 19.11.2023 – cei care vor accesa site-ul springfarma.com vor avea parte de cadouri speciale la fiecare comandă, oferte și pachete promoționale cu transport cadou și reduceri de până la 70% la cele mai căutate produse din următoarele categorii: dermatocosmetice și tratamente pentru toate tipurile de ten și păr, suplimente și vitamine de sezon, produse medicale și tehnico medicale.

Vorbim practic de oferte speciale pentru toate categoriile de vârstă, pentru toată familia. Produse care fac parte din rutina noastră și pe care le folosim mereu de la branduri precum: Rilastil, Benesio, Naturalis, Vichy, SunWave, Cerave sau Apivita, plus alte mii de branduri din cele mai căutate categorii.

Detalii despre Spring Farma

Site-ul www.springfarma.com a fost lansat în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. Spring a reușit să redefinească conceptul de Pret Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Datorită succesului din online și pentru a fi și mai aproape de clienți, în ultimii ani au fost deschise și farmacii fizice în București în zone precum: Dristor, Baba Novac, Lujerului, Ghencea, Tei, Șoseaua Alexandriei și Drumul Taberei.

Site-ul are o creștere organică constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate de la cele mai cunoscute companii de profil.

Spring Farma a câștigat în 2022 două premii importante care dovedesc profesionalismul și dedicarea oamenilor din spatele brandului pentru pacienți: Premiul „Susținerea Familiilor cu copii” și premiul „Good Life Pharmacy”, ambele oferite de publicația Forbesc în cadrul evenimentului Forbes Good Life Awards.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.