Revista care te mentine sanatos

Noutati

Pila electronica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata a talpilor

4 iunie 2015
Share

Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant indeparteaza pielea ingrosata in cateva minute, lasand talpile ingrijite si catifelate.

Pielea ramane fina, chiar de la prima utilizare: rotiti baza aparatului in directia opusa acelor de ceas; indepartati capacul de la baza aparatului, apoi izolantul de culoare rosie; repozitionati baza si rotiti in directia acelor de ceas, pentru a securiza inchiderea. In cazul utilizarii regulate, in primul rand, asigurati-va ca aveti capacul rotativ fixat corespunzator in aparat.

Nu folositi aparatul daca nu are capatul rotativ incorporat. Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga si indreptati cu atentie capatul rotativ catre zona cu piele ingrosata a talpilor. Exfolierea celulelor moarte se va produce treptat. Utilizati numai pe pielea uscata. In timpul folosirii, nu apasati foarte tare, in caz contrar aparatul se va opri. Opriti si verificati daca pielea este suficient de catifelata. In caz contrar, reporniti aparatul pana obtineti catifelarea dorita. Atentie! Nu actionati asupra aceleiasi zone mai mult de 3-4 secunde o data. Opriti utilizarea daca pielea devine iritata sau inflamata. Pila electronica cu cristale de diamant nu poate fi utilizata sub dus, in contact cu apa.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Pila electronica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata a talpilor»:4.33/ 5 (6 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate