Revista care te mentine sanatos

Noutati

Lactiferon® plus – prevenirea si tratarea anemiei

7 aprilie 2017
Share

Lactiferon® plus este indicat pentru prevenirea si tratareaanemiilor feriprive,megaloblastice(deficit de acid folic), pernicioase (deficit de B12), talasemiei minore cu componenta feripriva.

Lactiferon® plus este recomandat pentru reechilibrarea homeostaziei fierului, prevenirea si tratarea anemiei si in caz de: sarcina, alaptare, menoragie (cresterea cantitativa a menstruatiei), perioada postmenopauza. De asemenea, poate fi administrat si pacientilor cu dezechilibre ale homeostaziei fierului, pacientilor cu patologii gastrointestinale, celor sub tratament citostatic si copiilor peste 6 ani. Se administreaza un comprimat gastrorezistent pe zi, la 15 minute dupa masa de pranz.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Lactiferon® plus – prevenirea si tratarea anemiei»:3.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate