Revista care te menține sănătos

Noutăți

Nasalin spray nazal imbunatateste respiratia

5 iulie 2016
Share

Nasalineste un dispozitiv medical care, datorita sinergismului compusilor sai, imbunatateste respiratia si ajuta la curatarea cavitatii nazale in caz de raceala si/sau alergii. Nasalinare urmatoarele actiuni:

  • Echilibreaza secretia nazala si favorizeaza igiena locala: solutia izotona favorizeaza curatarea cavitatii nazale. Agentii precum extractele gliceric de propolis, de aloe, extractul si uleiurile esentiale de smirna formeaza o pelicula de microgel cu actiune protectoare a mucoasei nazale, prevenind contactul agentilor iritanti si microbieni cu mucoasa nazala.
  • Curata cavitatea nazala si determina o senzatie placuta de prospetime, datorita activitatii uleiurilor esentiale.

  • Protejeaza mucoasa nazala de iritatii: rasinile si mucilagiul din compozitie realizeaza un film care umidifica mucoasa nazala si reduce secretiile excesive, protejand-o impotriva iritatiilor.

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Nasalin spray nazal imbunatateste respiratia»:5.00/ 5 (5 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate