Revista care te mentine sanatos

Noutati

Green Coffee, puternic antioxidant

10 aprilie 2014
Share

Green Coffee este un puternic antioxidant, ce ajuta la mentinerea siluetei. Suplimentul alimentar contine extract din seminte de cafea verde (green coffee) 300 mg/capsula.

Cafeaua verde este un puternic antioxidant care elimina radicalii liberi din organism. Pe langa cafea, are in compozitie si 50% acid clorogenic. Acesta contribuie la un metabolism energetic normal, oferind avantajul mentinerii unei siluete de invidiat.

De asemenea, acidul clorogenic regleaza nivelul zaharului din sange si accelereaza metabolismul. Acesta ajuta si la blocarea absorbtiei grasimilor in intestine si stimuleaza arderea lor in mod rapid, oferind o silueta asa cum ati visat. Se administreaza de 2 ori pe zi, inainte cu aproximativ 15 minute de micul dejun si de cina. Recomandat doar persoanelor peste 18 ani!

Disponibil in farmaciile Catena catena

Nota pentru articolul «Green Coffee, puternic antioxidant»:4.43/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate