Revista care te mentine sanatos

Noutati

Vitamin C 1000 mg: imunitate puternica

9 martie 2017
Share

Produsul are o concentratie optima de vitamina C si bioflavonoide, pentru eficienta sporita. Vitamina C continuta este extrasa din fructe de maces si Acerola, 1.000 mg/capsula. Bioflavonoidele au fost adaugate pentru biodisponibilitate maxima.

Suplimentul alimentar este recomandat in dietele vegetariene/vegane, ajungand pana la 100 de zile de administrare. Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ,la formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii, dar si lafunctionarea normala a sistemului nervos.

Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la cresterea absorbtiei fierului si la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Vitamin C 1000 mg: imunitate puternica»:2.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate