Revista care te menține sănătos

Noutăți

Sirop INTERFERONAT, 100% natural pentru copilul tau

30 ianuarie 2015
Share

Este un produs natural, recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, pentru protejarea celulelor hepatice.

Contribuie la: susţinerea funcţiilor hepatice, detoxifierea ficatului, menţinerea starii generale si a rezistenţei organismului in parametri fiziologici, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a agresorilor externi. Conţine sirop de fructoza, armurariu, schizandra, acerola, ulei esenţial de lamaie. Se recomanda ca, pe durata utilizarii siropului INTERFERONAT, sa se realizeze o cura cu polen (cate o linguriţa de 2 ori pe zi, inaintea mesei), pentru potenţarea efectului (realizata doar in cazul in care copilul nu este alergic la polen sau la alte produse apicole). 

Copiilor intre 3 si 6 ani li se administreaza cate 5 ml de sirop de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Celor intre 7 si 10 ani, cate 7,5 ml de sirop de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei, iar copiilor intre 11 si 14 ani, cate 10 ml de sirop de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Sirop INTERFERONAT, 100% natural pentru copilul tau»:3.00/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.