Revista care te menține sănătos

Noutăți

Normens, punctualitate si confort in fiecare luna

14 mai 2014
Share

Trei sferturi dintre femei sufera de tulburari premenstruale, in timp ce 10% se confrunta cu o forma severa a simptomelor. De obicei, un ciclu menstrual neregulat este semn al unui dezechilibru hormonal si al unei insuficiente luteale care induce infertilitate feminina.

Exista o serie de plante recunoscute ca fiind benefice in reglarea ciclului menstrual si sporirea fertilitatii la femei. Cele mai eficiente si cautate dintre aceste remedii sunt Vitex agnus castus si Maca.Cele doua ingrediente au fost adaugate intr-un singur produs, in concentratii optime, pentru o eficacitate maxima, din dorinta de a oferi consumatoarelor cea mai buna solutie pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin.

Produsul reduce simptomele neplacute ale sindromului premenstrual si regleaza ciclul menstrual, sporeste fertilitatea la femei prin echilibrarea sistemului hormonal feminin si reglarea secretiei ovariene, amelioreaza simptomatologia specifica sindromului de ovar polichistic. In plus, creste vitalitatea, energia, rezistenta, performantele sexuale, intarzie schimbarile hormonale provocate de inaintarea in varsta, echilibreaza hormonal organismul dupa nastere, precum si dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.