Revista care te menține sănătos

Noutăți

Korill, ulei de krill concentrat, pentru inima ta!

11 noiembrie 2014
Share

Se stie ca uleiul de peste este benefic pentru sanatatea sistemului cardiovascular. Insa uleiul pur de krill este de neegalat in privinta efectelor benefice asupra organismului. Krillul este o specie de crustacee ce habiteaza in cel mai curat ocean al planetei – Oceanul Antarctic.

Uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decat uleiurile clasice de peste. Korill – Ulei de krill este produsul ce asigura functionarea optima a sistemului cardiovascular, prin reglarea nivelului de colesterol si trigliceride, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare, mentinerea tensiunii arteriale in limitele normale si refacerea necesarului de acizi grasi esentiali si de antioxidanti naturali. Korill – Ulei de krill contine noua generatie de Omega rosu, solubil, ce ajuta la mentinerea unei tensiuni arteriale normale.

Nu necesita adaos de conservanti, spre deosebire de uleiurile de peste. Este usor de administrat, fara reflux gastric neplacut, cu gust de peste. In plus, Korill este eficient in reglarea nivelului colesterolului si mentinerea unui raport optim intre colesterolul „rau” si cel „bun”. Contribuie la reducerea vascozitatii sangelui si mentinerea unei tensiuni arteriale normale.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.