Revista care te menține sănătos

Noutăți

HRI Vitalion amelioreaza simptomele aterosclerozei, osteoporozei si diabetului

12 decembrie 2011
Share

HRI Vitalion este un supliment natural creat de renumitul biochimist britanic Terrence Galagher, fondator al Herbal Research Institute din Oxford, membru in consiliul de administratie al Asociatiei Britanice de Medicina Naturista.
La implinirea a 5 ani de prezenta pe piata din Romania, a fost organizata o conferinta HRI Vitalion la care au luat parte Terrence Galagher, dr. Iosif Balint si dr. Lygia Alexandrescu.

Cei trei au vrut sa atraga atentia asupra necesitatii prevenirii bolilor cardiovasculare, a osteoporozei si a diabetului, printr-un stil de viata sanatos.

In conditiile in care in Romania 61% dintre decese sunt provocate de afectiuni cardiovasculare, 600 000 de persoane sunt diabetice, iar 1 din 2 femei sufera de osteoporoza, este nevoie sa ne indreptam catre un stil de viata sanatos: sa consumam alimente naturale, fructe si legume, sa nu sarim peste micul dejun, sa ne odihnim suficient, sa facem miscare.   
In prevenirea si ameliorarea afectiunilor mentionate mai sus ne ajuta si tabletele HRI Vitalion, care reduc depunerile rezultate din calcificari, scad in mod semnificativ inflamatiile si durerile articulare, stopeaza osteoporoza si au efect benefic asupra cresterii masei osoase. Reduc simptomele ateroscleroza si nivelul glicemiei din sange, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari. In plus, tabletele HRI Vitalion intaresc sistemul imunitar, contribuie la procesele de detoxifiere ale organismului si stimuleaza functiile creierului.

Secretul eficacitatii tabletelor  HRI Vitalion este HRI System, un sistem complex de substante active din fructe si plante medicinale, inventie brevetata a biochimistului Terrence Gallagher. Practic, tocmai extractele de fructe si plante medicinale (mar, vita de vie, hibiscus, macese, coaja de portocale si floare de soc), cu un continut ridicat de antioxidanti, faciliteaza depunerea mineralelor in oase. Componenta si proportiile de substante active din plantele medicinale fac ca mineralele sa fie incorporate exact acolo unde este nevoie. Partea si mai buna este ca tabletele HRI Vitalion sunt produse 100% din fructe si plante medicinale din productii ecologice. Produsul este disponibil in farmaciile Catena.
Bianca Badescu

Nota pentru articolul «HRI Vitalion amelioreaza simptomele aterosclerozei, osteoporozei si diabetului»:3.13/ 5 (31 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.