Revista care te menține sănătos

Noutăți

Frumusetea ta infloreste cu noile promotii de la Catena

16 martie 2011
Share

Rasfata-ti tenul cu noile creme bionutritive de la Naturalis. Noua gama ofera atat o varianta de ingrijire pentru zi cat si una perfect conceputa pentru refacerea atat de importanta a tenului pe timp de noapte. Ambele produse sunt distribuite doar in farmaciile Catena la preturi promotionale de primavara.

Crema Naturalis bionutritiva de zi imbina in compozitie extractul de nalba de padure, cel de panselute salbatice si cel de albastrele hidratand si tonifiind in acelasi timp pielea.

Crema Naturalis bionutritiva de noapte contine extract de guarana, cu rol antioxidant si antirid, iar uleiul de palmier si porumb regenereaza si protejeaza tenul. Ingredientele naturale din crema bionutritiva de noapte, precum nalba de padure, albastrelele si panselutele salbatice, hidrateaza intens si tonifica pielea chiar in timp ce dormi.

Fiecare crema costa 35 de lei, insa daca le achizitionezi impreuna economisesti 20 de lei – cumpara cele doua creme bionutritive de la Naturalis din farmaciile Catena si profita de promotia de primavara!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.