Revista care te mentine sanatos

Stiri

Incepe Targul International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA

13 aprilie 2016
Share

In perioada 14-16 aprilie, la Centrul Expozitional Romexpo, are loc cea de-a 26-a editie a Targului International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA. Evenimentul prezinta o serie de oferte de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical. Anul acesta vor expune 33 de firme din sapte tari: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franta, Italia si Romania.

Cursuri de prim ajutor

In cadrul ROMMEDICA vor avea loc si o serie de conferinte si demonstratii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate. In plus, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania organizeaza cursuri gratuite de prim ajutor. Acestea se vor desfasura, zilnic, intre orele 12:00 si 18:00, in Pavilionul C2 ROMEXPO.

De asemenea, vor avea loc lansari de carte medicala, in fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului.

Targul ROMMEDICA este dedicat exclusiv vizitatorilor specializati din domeniul medico-farmaceutic, iar accesul acestora este gratuit.

Nota pentru articolul «Incepe Targul International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA»:5.00/ 5 (5 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate