Revista care te menține sănătos

Știri

Incepe Targul International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA

13 aprilie 2016
Share

In perioada 14-16 aprilie, la Centrul Expozitional Romexpo, are loc cea de-a 26-a editie a Targului International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA. Evenimentul prezinta o serie de oferte de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical. Anul acesta vor expune 33 de firme din sapte tari: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franta, Italia si Romania.

Cursuri de prim ajutor

In cadrul ROMMEDICA vor avea loc si o serie de conferinte si demonstratii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate. In plus, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania organizeaza cursuri gratuite de prim ajutor. Acestea se vor desfasura, zilnic, intre orele 12:00 si 18:00, in Pavilionul C2 ROMEXPO.

De asemenea, vor avea loc lansari de carte medicala, in fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului.

Targul ROMMEDICA este dedicat exclusiv vizitatorilor specializati din domeniul medico-farmaceutic, iar accesul acestora este gratuit.

Nota pentru articolul «Incepe Targul International de Medicina si Farmacie, ROMMEDICA»:5.00/ 5 (5 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate