Revista care te menține sănătos

Știri

Cea de-a doua editie NUTRACEUTICA & DIET FOOD

21 martie 2017
Share

Intre 7 si 9 aprilie 2017 va avea loc la Romexpo cea de-a doua editie NUTRACEUTICA & DIET FOOD – Salonul International de Suplimente Alimentare si Nutritie. Evenimentul este dedicat alimentelor si bauturilor speciale si functionale, suplimentelor alimentare, dar si sectorului de wellness si turism de sanatate.

La standurile expozitionale veti gasi alimente fara gluten, lactoza, zahar, alimente functionale: cereale cu aport de Omega-3 care mentin sanatatea inimii, uleiuri de masline si rapita care scad riscul de boala coronariana, paine integrala, ovaz integral care contribuie la mentinerea normala a glicemiei, precum si suplimente pentru buna functionare a metabolismului, detoxifierea aparatului digestiv etc.

Demonstratii si cooking show-uri

De asemenea, evenimentul are si un puternic caracter stiintific, zeci de prezentari ale unor produse inovative si cercetari de ultima ora vor reprezenta subiectul de dezbatere al seminariilor si demonstratiilor ce vor avea loc pe parcursul celor 3 zile expozitionale. Din program nu vor lipsi nici demonstratiile si cooking show-urile, ocazie cu care in atentia vizitatorilor vor fi aduse cele mai eficiente metode de detox si de mentinere a greutatii, dar si retete adaptate intolerantelor alimentare. Demonstratiile vor fi sustinute de catre specialisti si cu pregatire si notorietate in domeniu. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.nutraceutica.ro.

Ruxandra Dumitrescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.