Revista care te menține sănătos

Știri

Evaluări medicale la distanță pentru bucureşteni

1 aprilie 2020
Share
Evaluări medicale la distanță pentru bucureşteni

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) vine în sprijinul pacienților cu evaluări medicale de la distanță. Este vorba despre platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanță, unde răspund aproape 500 de medici din toate specializările, angajați ai spitalelor Primăriei Capitalei.

Iată cum funcţionează. Pacienții accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au și atașează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialiști, istoric medical, bilete de ieșire din spital). Apoi selectează spitalul, specialitatea, medicul şi introduc datele personale, precum și cele de contact.

Ce se întâmplă după ce aţi trimis mesajul

După ce primeşte documentele dumneavoastră, medicul le studiază şi vă va contacta telefonic şi/sau vă va scrie la adresa de mail pe care aţi menţionat-o. În funcţie de volumul de cazuri pe care le are medicul respectiv, organizatorii estimează că veţi avea un răspuns după 12-24 de ore.

Atenţie! Medicul NU vă oferă o consultaţie, ci un triaj. El vă va spune care sunt paşii de urmat în situaţia dumneavoastră. Dacă trebuie să fiţi consultat de un medic în cabinet/spital vi se poate spune unde şi când să mergeţi.

Cele 19 instituţii medicale care aparţin de ASSMB sunt: Spitalul Clinic „Sf. Maria”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, Spitalul Clinic de Urologie „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, C.E.T.T.T. „Sf. Stelian” (spitalul pentru studenți), Spitalul Clinic „Colentina”, Spitalul Clinic „Colțea”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foișor”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos”, Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Ștefan”, Spitalul Clinic de Bolnavi Cronici și Geriatrie „Sf. Luca”, Centrul de Boli Reumatismale „Dr. I. Stoia”.

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.