Revista care te menține sănătos

Știri

Spital ultraperformant la Constanţa

17 martie 2023
Share
Spital ultraperformant la Constanţa

Constănţenii cu boli cardiovasculare şi oncologice vor putea să se trateze beneficiind de cele mai noi tehnologii din domeniu. Pot face asta la Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Sud-Estul României, care devine primul Centru de referință și training Siemens Healthineers din România. Mai mult, spitalul din Ovidiu se extinde cu o nouă clădire, în care vor funcționa două centre dedicate. Unul de oncologie și radioterapie, iar cealalt de cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară. Această dezvoltare este rezultatul celei mai mari investiții private în domeniul sănătății din Sud-Estul României, 28 de milioane de euro.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Benesio MaxiTonic. Contribuie la revigorarea şi tonifierea organismului şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Conţine o combinaţie unică de 24 de ingrediente active.

Parteneriatul performanţei

Siemens Healthineers AG este pionierul inovațiilor în domeniul asistenței medicale. Din perspectiva acestui parteneriat strategic, spitalul constănţean va avea acces la cele mai noi tehnologii, produse și soluții Siemens Healthineers.

„Această colaborare reprezintă un pas important pentru dezvoltarea sistemului de sănătate din România, precum și o oportunitate pentru Ovidius Clinical Hospital de a oferi pacienților acces la cele mai avansate tehnologii medicale. Bolile cardiovasculare și oncologice sunt pe primele locuri în incidența și creșterea numărului de cazuri, așa că, în mod firesc, ne extindem activitatea înspre nevoile reale. Pacienții noștri vor beneficia de dotări și tehnologie unică în România și de medici supraspecializați în cele mai importante centre medicale din Europa. Nu doar că suntem aliniați standardelor tehnologice europene, ci ne poziționăm, prin calitatea actului medical și a capacităților de tratament și îngrijire multidisciplinare, ca lideri în segmentul oncologic și cardiologic”, a declarat Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală, doctor în Științe Medicale şi Șef Lucrări, dar și unul dintre fondatorii spitalului din Ovidiu.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar CardioVita. Este recomandat pentru reducerea oboselii şi menţinerea tensiunii arteriale în limite normale.le.

spital, spital ultraperformant, Siemens Healthineers, Ovidius Clinical Hospital, boli cardiovasculare şi oncologice,

Dotări noi, ultraperformante

Tehnologiile la care are acdces spitalul includ angiograful Artis Icono Floor, un sistem angiografic unic în România. Acesta oferă imagini clare și precise ale vaselor de sânge, astfel încât medicul să poată vedea în detaliu structura acestora și eventuale anomalii.

Acceleratorul Liniar Halcyon a devenit un deschizător de drumuri în lumea radioterapiei. Incorporează sisteme de automatizare inteligentă, care ajută la reducerea timpului de tratament. În multe cazuri, pacienții pot intra și ieși din centrul de radioterapie în mai puțin de 15 minute pe zi. Construit în jurul pacientului oncologic, Halcyon nu numai că oferă tratamente vitale, dar o face într-un mod mai puțin intimidant și mai confortabil.

MAGNETOM Lumina este un sistem de rezonanță magnetică cu intensitatea câmpului magnetic de 3T. Echipamentul se adaptează la pacient și efectuează investigații în respirație liberă, chiar dacă pacientul prezintă dificultăți în susținerea respirației controlate. De asemenea, omogenizează automat câmpul magnetic când pacientul are introduse în corp diferite proteze compatibile RM, dar care artefactează zona de investigat și se adaptează la pacient în cazul în care acesta se mișcă în timpul scanării. Pacienții cu patologie cardiacă beneficiază de posibilitatea unei investigații complete. Acest echipament este echipat cu toată tehnologia necesară unei examinări de cord, cu toate secvențele care sunt necesare, indiferent de patologia cardiacă și indiferent de starea pacientului. Are în configurație cel mai modern soft de post-procesare cardiacă.

SOMATOM Go Top este un sistem de computer tomografie. Acesta permite examinări extrem de rapide, indiferent de patologia pacientului și de starea acestuia. Sistemul este dotat cu tehnologie de inteligență artificială care ajută operatorul să seteze automat protocolul de scanare. Adaptarea se face la condiția pacientului, astfel încât, atunci când pornește scanarea, sistemul deja are setate toate opțiunile necesare investigării.

Nota pentru articolul «Spital ultraperformant la Constanţa»:5.00/ 5 (1 vot)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.