Revista care te menține sănătos

Știri

Un nou magazin Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor

8 iunie 2022
Share
Un nou magazin Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor

Avem o veste bună pentru persoanele care se confruntă cu probleme locomotorii, cele care au suferit un accident sau intervenţii chirurgicale, au boli cronice sau au vârstnici în îngrijire. S-a deschis un nou magazin Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală, unde veţi găsi toate produsele necesare pentru tratament şi îngrijire.

Proiect născut din dorinţa de a fi aproape de oameni în momentele dificile, Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală a deschis un nou magazin pe Bulevardul Ghencea 43B, la parterul clădirii Ghencea Business Center.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena Multivitamine şi Minerale Naturalis, un mix de 17 vitamine şi minerale esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.

Cu o gamă largă de produse destinate prevenţiei şi corectării mai multor afecţiuni, magazinele Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală pun la dispoziţia pacienţilor dispozitive ajutătoare pentru mers, suporturi ortopedice şi orteze, accesorii medicale pentru recuperare şi tratament, aparatură medicală, ciorapi compresivi, produse pentru igienă şi îngrijire, îmbrăcăminte medicală şi încălţăminte ortopedică, instrumentar medical, suporturi medicale pediatrice şi multe altele.

Pe lângă toate acestea, o echipă profesionistă vine în întâmpinarea nevoilor tuturor clienţilor, cu misiunea de a ajuta în permanenţă prin sfaturi şi recomandări personalizate, oferindu-le întreaga atenţie şi fiind de un real sprijin.

Aşadar, în Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală veţi găsi de la bastoane ortopedice, cadre de mers, scaune cu rotile, pulsoximetre, glucometre, tensiometre, inhalatoare, orteze, gulere cervicale, ciorapi medicinali, papuci ortopedici, branţuri personalizate, produse pentru îngrijirea diabeticilor, plasturi, bandaje, dezinfectanţi până la sonde medicale, seringi, ace etc.

Vă aşteptăm pentru a descoperi un brand românesc, o gamă variată de produse şi o echipă excepţională de profesionişti!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.