Revista care te menține sănătos

Știri

Catena – „Cel mai COOL lanț farmaceutic”, pentru al doilea an consecutiv

19 noiembrie 2019
Share
Catena – „Cel mai COOL lanț farmaceutic”, pentru al doilea an consecutiv

Catena a fost desemnată, de revista de business Forbes, „Cel mai COOL lanț farmaceutic” în anul 2019, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Galei 100 Cool Brands, eveniment anual destinat celor mai creative și inovatoare branduri din România.

Premiul a fost acordat datorită comunicării eficiente, originalităţii și inovației campaniilor şi mesajelor transmise de Catena către pacienți, potrivit juriului Forbes, aceeaşi distincţie fiind câștigată de Farmacia inimii şi în 2018.

Noul premiu din partea Forbes vine în anul în care Catena împlineşte 20 de ani și în care marchează 20 de ani de performanţă la cel mai înalt nivel, 20 de ani în care a oferit servicii de calitate pacienţilor.

Catena a fost reprezentată la Gala Forbes de Sabina Cărbunaru, manager marketing, Daniela Cioiu, specialist marketing, Mirela Rădulescu, specialist marketing şi Marius Ciubotaru, consilier în comerț și marketing.

„Este o onoare şi o mare bucurie pentru brandul Catena să facă parte din gaşca brandurilor cool pentru al doilea an consecutiv. În numele colegilor mei din echipa de marketing Catena, mulţumesc celor care ne-au votat, pacienţilor care ne aleg în fiecare zi. Nu în ultimul rând, mulţumesc celor peste 6.000 de membri ai familiei cool Catena. Lucrăm cu pasiune şi dăruire zi de zi de mai bine de 20 de ani. Felicit întreaga echipă Forbes pentru organizarea acestui eveniment memorabil”, a declarat Sabina Cărbunaru, la ridicarea premiului.

Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un nume, un simbol şi un trend mereu actual în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Aprecierea şi încrederea de care se bucură brandul Catena sunt dovedite și de premiile pe care reţeaua de farmacii le-a primit în ultimii ani, printre care: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”; Superbrands; Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.