Revista care te mentine sanatos

Stiri

Probioticul eficient impotriva alergiilor alimentare 2

25 aprilie 2016
Share

Persoanele care sufera de alergii alimentare ar putea beneficia de efectele unui probiotic nou descoperit, eficient in ceea ce priveste reducerea simptomelor. Este vorba despre Bifidobacterium longum KACC 91563 care lupta impotriva alergiilor alimentare, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in Journal of Allergy and Clinical Immunology.

 

Reduce simptomele

Oamenii de stiinta de la o universitate din Coreea de Sud au testat aceasta noua bacterie pe soarecii de laborator expusi la alergiile alimentare. Au urmarit, apoi, reactia sistemului imunitar al acestor rozatoare. S-a observat ca Bifidobacterium longum KACC 91563 a intarziat aparitia simptomelor clasice ale alergiilor alimentare, printre care si diaree. Si doza de probiotice este importanta pentru a beneficia de efecte. Rezultatele sunt incurajatoare, cu atat mai mult cu cat alergiile alimentare au devenit din ce in ce mai frecvente. La nivel european se inregistreaza peste 17 milioane de oameni cu alergii alimentare.

Ruxandra Dumitrescu

Sursa: Topsante.com

Nota pentru articolul «Probioticul eficient impotriva alergiilor alimentare 2»:4.00/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate