Revista care te menține sănătos

Știri

Suferinta in tacere: Mariah Carey a ascuns mult timp ca are tulburare bipolara

12 aprilie 2018
Share

Celebra Mariah Carey, acum in varsta de 48 de ani, a anuntat, intr-un interviu acordat revistei People, ca din anul 2001 a fost diagnosticata cu tulburare bipolara tip II, diagnostic pe care insa l-a ignorat.

„Pana de curand am negat ce mi se intampla si am trait in izolare, cu o frica permanenta ca voi fi descoperita. Dar a fost o povara prea grea pentru mine si la un moment dat nu am mai putut sa ma mai ascund. Am inceput tratamentul, m-am inconjurat de oameni pozitivi si m-am intors sa fac ceea ce iubesc”, a declarat Mariah, castigatoare a cinci Premii Grammy, 19 World Music Awards, 11 American Music Awards si 14 Billboard Music Awards.

Mariah urmeaza un tratament pentru stari depresive si hipomanie

Cele mai grele momente pentru Mariah Carey au fost cele in care simtea o iritare permanenta, avea o frica foarte mare de a nu ii dezamagi pe cei din jur si se simtea extrem de singura si de trista. Acum Mariah se simte mult mai bine si este optimista in legatura cu lupta pe care o duce cu tulburarea bipolara de tip II.

Una dintre cele mai de succes cantarete din toate timpurile, cu peste 200 de milioane de albume vandute, Mariah Carey urmeaza un tratament pentru ameliorarea simptomelor, precum stari depresive si hipomanie (stare de excitare manifestata prin hiperactivitate, tulburari de somn, activitati publice care provoaca deranj social, vorbitul repede si mult si, in general, un comportament inadecvat din punct de vedere al normelor sociale).

Mariah Carey are doi copii cu rapperul si actorul american Nick Cannon. In prezent, are o relatie cu Bryan Tanaka, dansatorul ei, in varsta de 35 de ani.

Nota pentru articolul «Suferinta in tacere: Mariah Carey a ascuns mult timp ca are tulburare bipolara»:3.33/ 5 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate