Revista care te mentine sanatos

Stiri

L-carnitina imbunatateste sanatatea inimii dupa un infarct miocardic

16 aprilie 2013
Share

O echipa de cercetatori de la clinica Mayo a publicat un studiu in care demonstreaza ca L-carnitina imbunatateste sanatatea inimii dupa un atac de cord. In timpul unui infarct miocardic, nivelul de L-carnitina este scazut, iar cercetatorii au utilizat L-carnitina pe anumite persoane cu acest tip de afectiuni cardiace.

Cercetatorii americani au urmarit efectele acesteia asupra metabolismului cardiac, pentru a echilibra nivelul acizilor grasi si oxidarea glucozei. L-carnitina se gaseste in cantitati mari in carnea rosie, dar si ca supliment alimentar util pentru imbunatatirea nivelului de energie al intregului organism, pentru performante sportive, precum si ca ajutor in curele de slabire.

 

Roxana Mateescu

Nota pentru articolul «L-carnitina imbunatateste sanatatea inimii dupa un infarct miocardic»:2.50/ 5 (2 voturi)
#tags   \   ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate