Revista care te menține sănătos

Știri

Denta 2016 − tendintele si viitorul stomatologiei

13 aprilie 2016
Share

In perioada 14-16 aprilie, la Centrul Expozitional ROMEXPO, Pavilionul C3, va avea loc cea de-a 33-a editie a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA. La eveniment vor expune 35 de companii din sapte tari: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franta, Italia si Romania.

In cadrul evenimentului vor avea loc si o serie de conferinte, cursuri teoretice si demonstratii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendintele si viitorul stomatologiei. Aceste evenimente conexe au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din tara si din strainatate.

Pe parcursul expozitiei, doritorii vor avea posibilitatea sa se informeze si sa achizitioneze aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, la preturi speciale.

Programul de vizitare este intre 10.00 si 18.00, iar accesul este gratuit.

Nota pentru articolul «Denta 2016 − tendintele si viitorul stomatologiei»:4.50/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate