Revista care te menține sănătos

Știri

Cancerul de san poate fi vindecat complet prin imunoterapie!

12 iunie 2018
Share
Cancerul de san poate fi vindecat complet prin imunoterapie!

Premiera mondiala! O americanca a fost vindecata complet de cancer de san in urma unui tratament bazat pe imunoterapie. Tratamentul revolutionar ofera o raza de speranta tuturor femeilor bolnave de cancer mamar, dar si altor pacienti care sufera de alte tipuri de cancer.

Povestea extraordinara a americancei Judy Perkins (foto) a inceput in 2013 atunci cand a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiu terminal. Medicii i-au dat doar 3 luni speranta de supravietuire. Specialistii de la Institutul National pentru Cancer din SUA, unul dintre cele mai mari centre de cercetare din lume, i-au salvat insa viata utilizand un tratament care a folosit chiar celulele pacientei.

90 de miliarde de celule albe au bombardat cancerul

Considerat un „medicament viu” de catre oamenii de stiinta, tratamentul a constat in recoltarea de celule albe de la pacienta, care in acel moment luptau cu succes impotriva cancerului, dar erau insa insuficiente pentru a invinge boala. Dupa prelevare, celulele au fost crescute si replicate in laboratorul institutului. In urmatoarea faza, 90 de miliarde de celule albe au fost injectate pacientei, dar si o serie de medicamente menite sa ajute sistemul imunitar. Rezultatele au fost incredibile, celulele albe reusind sa stopeze complet cancerul mamar! Americanca se simte acum perfect, calatoreste si isi traieste viata cu zambetul pe buze.

„Vorbim despre cel mai personalizat tratament pe care vi-l puteți imagina! Ne aflam in stadiu experimental si acum invatam mai multe, dar exista potentialul de aplicare pentru orice tip de cancer. Mai avem mult de munca, dar exista posibilitatea pentru o schimbare totala in lupta impotriva cancerului. Un tratament unic pentru fiecare pacient!”, a declarat dr. Steven A. Rosenberg, seful departamentului de chirurgie din cadrul institutului si un celebru cercetator in domeniul imunoterapiei si al cancerului.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.