Revista care te menține sănătos

Știri

Catena sprijină refugiații ucraineni

29 martie 2022
Share
catena donatii

Un impresionant transport de produse de puericultură oferite de Catena a ajuns la Gara de Nord, acolo unde se află zeci de copii și mame aflate în tranzit sau așteptând căi de rezolvare a situației lor.

Afluxul de refugiați din Gara de Nord este impresionant, așa cum este fiecare caz în parte, fiecare poveste a familiilor dezbinate.

Există însă mulți oameni de bine, voluntari care s-au mobilizat, care le sunt alături și care cer la rândul lor ajutorul.

Sunt zeci, sute de voluntari care îi susțin și există oameni de afaceri inimoși, firme și companii care ajută zilnic, substanțial și necondiționat. „A fost o zi memorabiă, îngerii ne-au ajutat, iar mămicile și bebelușii lor de câteva săptămâni vor fi fericiți pentru că vor avea tetine și biberoane noi, pamperși, medicamente, scutece și lapte praf. Mulțumim din suflet Farmaciei Catena, domnului Alexandru Vlad și întregului colectiv pentru că au fost și ne sunt alături de la începutul acestui «dezastru uman». Catena ne-a oferit tot ce aveam nevoie, toate produsele de primă necesitate pentru mame și copii. Donația aceasta a fost o mană cerească pentru noi și pentru ei!” – ne-a mărturisit Ilinca Ștefănescu-Neagu, inițiatoarea Campaniei „Împreună, mai buni” pentru refugiații ucrainieni din Gara de Nord.

Nota pentru articolul «Catena sprijină refugiații ucraineni»:5.00/ 5 (1 vot)
#tags   \   , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate