Revista care te menține sănătos

Remedii naturale

Ce nu stiam despre avocado – VIDEO

3 aprilie 2019
Share


Deschide videoclipul
Fructul de avocado nu are un istoric prea bogat in tara noastra. Pana acum ceva ani, despre el stiam doar din filme si habar nu aveam ce gust are sau cat este de sanatos.

Putini stiu ca avocado este aproape singurul fruct din lume care nu a suferit mutatii genetice si care nu este crescut cu chimicale. Chiar daca este fruct si nu leguma, majoritatea prefera sa-l consume in salate sau smoothie-uri.

Spre deosebire de alte fructe, avocado se coace dupa ce este cules, nu in copac. In pom fructul se mentine crud pana la o perioada de 18 luni. Mai mult, fiind bogat in acid oleic, este cea mai buna sursa de grasimi sanatoase. Consumat cu regularitate, ajuta la reducerea nivelului de colesterol si favorizeaza absorbtia substantelor nutritive din alimente. Pe scurt, orice mancare are in compozitie avocado devine mai sanatoasa.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca un avocado contine mai mult magneziu decat o banana. Si daca ne gandim ca putem grabi coacerea lui invelindu-l intr-un ziar, stam si ne intrebam daca nu cumva banana s-a inspirat de la el in procesul coacerii grabite.

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.