Revista care te menține sănătos

Știri

„Avantaj dublu”, o campanie de depistare a cancerului la san si a bolilor tiroidiene

29 octombrie 2018
Share
„Avantaj dublu”, o campanie de depistare a cancerului la san si a bolilor tiroidiene

Campania nationala „Avantaj Dublu” ofera posibilitatea desfasurarii concomitente a doua programe de screening anual extrem de importante pentru sanatatea oricarui pacient: screeningul de cancer de san si screeningul de afectiuni tiroidiene. Campania este initiata de Gral Medical si se desfasoara pana la 31.12.2018, oferind in opt judete din tara o reducere de 50% la pachetul de screening.

In plus, pacientii pot beneficia de 25% reducere pentru orice investigatie suplimentara recomandata de medic. In cazul cancerului de san, ecografia mamara este la jumatate de pret, iar pentru afectiunile tiroidiene, pachetul cuprinde analize medicale specifice la pret avantajos.

Depistarea precoce poate salva vieti

Campania se desfasoara in opt orase importante din Romania: Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea si Craiova, iar orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei. „Avantaj dublu” face parte dintr-un sistem de preventie initiat de Gral Medical si de catre reteaua de centre OncoFort incepand din 2007. Conform organizatorilor, in aceasta perioada, foarte multi romani au fost depistati precoce cu cancer la san, disfunctii tiroidiene si cancer de tiroida. Medicii avertizeaza ca, in ultima perioada, cancerul de san afecteaza tot mai multe femei tinere. De altfel, cazurile de cancer mamar sunt, in ultimii ani, in crestere cu aproximativ 15%, aflandu-se pe primul loc in topul cancerelor care provoaca neplaceri reprezentantelor sexului frumos.

In privinta disfunctiilor tiroidiene, dereglarile sub forma hipotiroidiei sau hipertiroidiei afecteaza puternic viata pacientilor, iar cancerul tiroidian papilar, folicular, medular si cel tiroidian nediferentiat reprezinta cazurile cele mai grave. In acest context, specialistii recomanda investigatii de control anuale, pentru ca orice boala depistata precoce ofera o sansa in plus de supravietuire pacientului.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.