Revista care te mentine sanatos

Stiri

Acupunctura, remediu impotriva oboselii

joi, 8 noiembrie 2012
Share

Persoanele care se confrunta cu o afectiune, precum cancerul de san, si se simt foarte obosite in urma tratamentului urmat ar putea obtine rezultate satisfacatoare daca apeleaza la acupunctura, sugereaza un nou studiu. Foarte multi pacienti care se lupta cu aceasta boala si care lupta deopotriva si impotriva oboselii ar putea apela la acupunctura pentru a reduce atat oboseala fizica, cat si pe cea mentala, ameliorandu-si calitatea vietii.

Specialistii de la Universitatea din Manchester, Marea Britanie, sunt de parere ca oboseala este o problema foarte importanta in ceea ce priveste pacientii care sufera de cancer si fac tratament, iar acupunctura ii poate ajuta. Oboseala apare in urma tratamentului impotriva cancerului de san si nu numai, si poate afecta modul de viata al pacientului destul de grav.

Acupunctura (metoda terapeutica originara din China ce consta in introducerea acelor in anumite puncte ale corpului) ar putea deveni astfel un tratament standard impotriva oboselii, desi mai este inca nevoie de alte studii in domeniu pentru a demonstra acest lucru.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Acupunctura, remediu impotriva oboselii»:4.50/ 5 (4 voturi)
#tags   \   , ,
tonica
2017-05-10T17:43:45+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate