Revista care te mentine sanatos

Stiri

Ziua Mondiala Impotriva Tuberculozei

1 aprilie 2010
Share

Pe data de 24 martie s-a aniversat, la nivel international, Ziua Mondiala Impotriva Tuberculozei. Cu aceasta ocazie, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a lansat campania Împotriva Tuberculozei – Mai mult, mai bine, mai repede!

Ca raspuns la acest mesaj, o serie de institutii guvernamentale si nonguvernamentale din Romania au decis sa continue activitatile desfasurate sub egida parteneriatului StopTB la nivel national, incepute in urma cu 2 ani, si sa se implice impreuna in organizarea unei campanii de informare-educare-comunicare a populatiei pentru prevenirea si controlul tuberculozei.
Costurile campaniei au fost sustinute prin proiectele finantate de Fondul Global de Lupta impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate