Revista care te mentine sanatos

Stiri

Transpiratia postnatala este normala!

25 februarie 2012
Share

Foarte multe femei au probleme cu transpiratia dupa ce nasc, insa aceasta este absolut normala in etapa postnatala. Transpiratia se manifesta imediat dupa ce femeia a nascut si poate dura cateva saptamani. In general, femeile transpira mai mult pe timp de noapte, si asta pentru ca hormonii sarcinii sunt de vina. Apa care se elimina prin transpiratie este stocata de organism in timpul sarcinii.

Scaderea nivelului de estrogen, schimbarile hormonale si modificarile metabolice duc la aparitia transpiratiei din perioada postnatala. Transpiratia poate fi insotita de febra si va puteti simti ametite si lenese. Indicat este sa nu reduceti aportul de lichide, sa beti multa apa si sucuri naturale, sa consumati alimente nutritive si sa le evitati pe cele grase si picante. Purtati haine din bumbac pentru a permite pielii sa respire.

Ruxandra Raica

Sursa: www.boldsky.com

Nota pentru articolul «Transpiratia postnatala este normala!»:1.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate