Revista care te mentine sanatos

Stiri

Terapia Orthokine va scapa de proteza pentru artroza pentru doi ani

31 octombrie 2011
Share

Terapia Orthokine este un tratament personalizat al artrozei, care va poate scapa de proteza pentru urmatorii doi ani. Succesul metodei consta in injectarea in organism a unui ser autolog obtinut din sangele pacientului si care nu are niciun adaos de substante straine organismului.

Serul autolog se obtine din sangele pacientului

Procedeul de obtinere a serului autolog, cu puternice proprietati antiinflamatoare, este unul simplu. Cu ajutorul unei seringi Orthokine, prevazute cu microsfere speciale de sticla, se recolteaza sange din bratul pacientului care, ulterior, va fi supus unui proces de incubare si centrifugare.

„Prezenta microsferelor determina celulele sangelui sa sintetizeze cantitati mari de proteine cu rol antiinflamator si de regenerare, care sunt eficiente in reducerea durerii, combaterea inflamatiei si imbunatatirea mobilitatii articulare”, au declarat reprezentantii Clinicii Medlife, care au introdus aceasta terapie in clinica lor din Timisoara. Acestia au adaugat ca „dupa acest proces, serul obtinut se injecteaza la nivelul articulatiei afectate, iar pacientii care anterior sufereau de dureri puternice pot avea pana la doi ani de confort in urma tratamentului cu Orthokine”.

Conform unor studii elaborate de cercetatorii americani, la nivel mondial, 8 din 10 oameni cu varsta peste 50 de ani au manifestari radiologice de artroza.

Terapia Orthokine a fost creata si utilizata inca din 1997 in Germania, iar in momentul de fata se pot trata cazurile de artroza la genunchi, sold si glezna si in Romania. Tratamentul dureaza sase saptamani, timp in care se face cate o injectie pe saptamana, iar rezultatele sunt pe masura.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Terapia Orthokine va scapa de proteza pentru artroza pentru doi ani»:2.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate