Revista care te menține sănătos

Știri

Berea antimahmureala

23 august 2013
Share

Dupa numeroase inventii care au aparut pentru a evita durerile de cap care se instaleaza dupa ce o persoana a baut cateva pahare de alcool in plus, expertii vorbesc acum despre o bere alcoolizata care previne deshidratarea. Cine nu si-ar dori sa bea o halba de bere fara ca acest lucru sa aiba efecte secundare?

Pentru a preveni greata, durerile de cap, precum si alte simptome ale mahmurelii, cercetatorii australieni sunt pe punctul de a inventa o bere antimahmureala, despre care expertii spun ca este o alternativa foarte buna la consumul de alcool.

Oamenii de stiinta au descoperit ca in momentul in care introduceau electroliti si saruri minerale in bere, aceasta devenea de trei ori mai eficienta in ceea ce priveste procesul de hidratare, iar metoda se pare ca nu afecteaza deloc gustul acesteia. Berea este o bautura populara consumata in general dupa ce oamenii fac sport sau depun un anumit efort. Prin intermediul acestei metode vor fi reduse riscurile consumului de bere, iar potentialul de rehidratare va fi imbunatatit.

Ruxandra Raica

Sursa: Topsante.com

Nota pentru articolul «Berea antimahmureala»:4.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.