Revista care te mentine sanatos

Stiri

Mesele in familie ii ajuta pe copii sa nu se ingrase

3 mai 2012
Share

Mesele luate in familie ii ajuta pe copii sa manance mai multe fructe si legume si sa nu devina obezi, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Rutgers State din New Jersey, Statele Unite ale Americii.

In urma cercetarilor, s-a dovedit ca membrii familiei care iau de obicei masa impreuna beneficiaza de un consum crescut de fructe, legume, fibre, alimente bogate in calciu si vitamine.

Copiii care fac parte din astfel de familii au o dieta sanatoasa si, in plus, se descurca mult mai bine la scoala. Pentru a se ajunge la acest rezultat au fost analizate 68 de studii anterioare, separat, asupra obiceiurilor alimentare ale familiilor din Statele Unite, unde 40% din bugetul destinat alimentatiei este cheltuit pe mancatul in oras.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Mesele in familie ii ajuta pe copii sa nu se ingrase»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate