Revista care te mentine sanatos

Stiri

Campanie de consultatii gratuite pentru copiii cu probleme de greutate

30 Noiembrie 2010
Share

Campania de consultatii gratuite „Copil Sanatos” cuprinde un program complet personalizat de coqntrol al greutatii, realizat pe baza unui concept integrat de diagnostic si tratament.

Campania de consultatii gratuite „Copil Sanatos” se adreseaza tuturor copiilor intre 0 si 15 ani, fiind lansata in contextul in care Romania ocupa deja locul trei in Europa la capitolul persoane supraponderale.

Campania cuprinde un program complet personalizat de control al greutatii, realizat pe baza unui concept integrat de diagnostic si tratament. In cadrul unei singure consultatii, o echipa formata din medic pediatru, nutritionist, endocrinolog, psiholog si kinetoterapeut va realiza o investigatie completa a sanatatii copilului, identificand cauzele excesului ponderal. Ulterior, familia va beneficia de un program personalizat de alimentatie, efort fizic si consiliere parentala prin care copilul sa poata reveni la un grafic normal de crestere.

Consultatiile gratuite vor fi realizate in perioada 1-15 decembrie 2010, in limita programului disponibil, de luni pana vineri, intre orele 14.00-20.00 si sambata, intre orele 9.00-13.00, la sediul din Cluj-Napoca al Centrului Medical Asteco. Pentru detalii si programari puteti suna la numarul de telefon 0751.631.688 sau vizita site-ul www.astecolifestyle.com/copil-sanatos.

Nota pentru articolul «Campanie de consultatii gratuite pentru copiii cu probleme de greutate»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate