Revista care te menține sănătos

Știri

Ingredientul-minune care te ajuta sa mananci mai putin

30 august 2012
Share

Problema obezitatii ar putea tine de domeniul trecutului daca luam in considerare ultima descoperire a oamenilor de stiinta germani. Acestia au aflat ca un banal aditiv alimentar, folosit de regula ca agent de afanare in produsele de patiserie, ar putea fi cheia in rezolvarea problemelor legate de greutatea excesiva.

Mai exact, aceasta substanta poarta denumirea de SATISFIT-LTG si este de fapt un praf de culoare alba care, odata dizolvat in apa calda, se transforma intr-un gel care „leaga” efectiv ingredientele.

Inrodus in organism, acest compus va fi expus temperaturii corpului si va reactiona in mod identic in interiorul stomacului, creand senzatia de plenitudine si ajutand astfel persoanele care se confrunta cu problema kilogramelor in plus. Autorii studiului considera ca iaurturile si bauturile sunt candidatii ideali pentru a transporta aceasta substanta in organism. Cercetarea a fost prezentata pe larg in cadrul intalnirii anuale a Societatii Chimice Americane.

Paula Rotaru

Sursa: www.medicaldaily.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.