Revista care te mentine sanatos

Stiri

Netratata, sinuzita poate avea consecinte grave

18 ianuarie 2012
Share

Sinuzita este asociata cu o presiune resimtita fie deasupra, fie dedesubtul ochilor si cu dureri persistente de cap. Asadar, pacientul cu sinuzita percepe diferit mirosurile urate, are nasul infundat aproape tot timpul sau prezinta scurgeri nazale de culoare galben-verzui. In plus, bolnavul mai prezinta ameteli, tuse si ochi inrositi.

Daca nu este tratata la timp si in mod corespunzator, boala se poate agrava, astfel incat, in urma radiografiilor specifice, specialistii pot descoperi infectii la nivelul sinusurilor maxilare sau frontale. Mai mult, administrarea incorecta a antibioticelor si persistenta inflamatiei sau infectiei la nivelul sinusurilor poate duce la probleme oculare, accidente vasculare cerebrale sau meningita.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Netratata, sinuzita poate avea consecinte grave»:3.67/ 5 (6 voturi)
#tags   \  

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate