Revista care te menține sănătos

Suplimente alimentare

SinuStop – susţine sănătatea tractului respirator superior

15 iulie 2020
Share
SinuStop – susţine sănătatea tractului respirator superior

De nenumărate ori, tratamentul unor boli a fost descoperit în urma utilizării principiilor active din plante, iar tehnica modernă de procesare și standardizare a evoluat către o prevenție și terapie optime. Numeroase studii din literatură au demonstrat eficacitatea produselor pe bază de plante în menținerea sănătății tractului respirator, dar și în tratarea bolilor.

SinuStop, ingrediente

Naturalis SinuStop, prin cele 8 extracte naturale conţinute, contribuie la susținerea funcțiilor fiziologice ale mucoasei respiratorii și ameliorează simptomele asociate afecțiunilor acute și cronice.

Conține extracte standardizate din: floare de ciuboțica-cucului, rădăcina de ghințură-galbenă, floare de lumânărică, floare de soc, floare de verbină, Andrographis Paniculata, cimbru de cultură, floare de tei. Efectele benefice ale acestei sinergii de extracte din plante, recunoscute că posedă o acțiune asupra mucoasei respiratorii, se concretizează prin rolul mucolitic și expectorant. De asemenea, asigură confortul respirator prin calmarea tusei și ameliorarea disfoniei, mai ales prin diminuarea iritației mucoaselor faringo-laringiene.

Administrare

Doza recomandată adulților este de 2-3 comprimate pe zi. În literatură este citat că adăugarea preparatelor pe bază de plante în schema terapeutică a rinosinuzitei acute implică ameliorarea semnificativă a simptomelor. La momentul actual, studiul preparatelor pe bază de plante destinate patologiei tractului respirator a demonstrat ca acestea susțin efectele mucolitic, antimicrobian, antiinflamator și secretolitic.

Recomandări

Infecțiile acute de tract respirator prezintă un procent mare de adresabilitate la camera de gardă, precum și în ambulatoriile de specialitate. În consecință, sunt o povară redutabilă prin natura simptomelor și impactul financiar asociat. Majoritatea este cauzată de virusuri, drept urmare tratamentul de bază este simptomatic. Naturalis SinuStop este eficient asociat schemelor terapeutice în reducerea simptomelor infecțiilor acute virale la adulți, susține sistemul imunitar într-un mod natural, cu un nivel înalt de tolerabilitate și siguranță.

Bibliografie:

  1. https://www.rottanatura.com/articole/ce-este-fitoterapia
  2. Koch A, K, Klose P, Lauche R, Cramer H, Baasch J, Dobos G, J, Langhorst J: A Systematic Review of Phytotherapy for Acute Rhinosinusitis. Forsch Komplementmed 2016;23:165-169. doi: 10.1159/000447467.
  3. Passali D, Cambi J, Passali FM, Bellussi LM. Phytoneering: a new way of therapy for rhinosinusitis. Acta Otorhinolaryngol Ital. 2015;35(1):1-8.
  4. Koch, Anna & Klose, Petra & Lauche, Romy & Cramer, Holger & Baasch, Jennifer & Dobos, Gustav & Langhorst, Jost. (2016). A Systematic Review of Phytotherapy for Acute Rhinosinusitis. Forschende Komplementärmedizin / Research in Complementary Medicine. 23. 10.1159/000447467.
  5. Guo, R., Cantery, P. H., & Ernst, E. (2006). Herbal Medicines for the Treatment of Rhinosinusitis: A Systematic Review. Otolaryngology–Head and Neck Surgery, 135(4), 496–506. https://doi.org/10.1016/j.otohns.2006.06.1254
  6. Kardos, P. Phytotherapy in acute bronchitis: what is the evidence?. Clin Phytosci 1, 2 (2015). https://doi.org/10.1186/s40816-015-0003-2
Nota pentru articolul «SinuStop – susţine sănătatea tractului respirator superior»:2.86/ 5 (7 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.