Revista care te menține sănătos

Știri

Seminarul „Totul despre embolizarea fibromului uterin”

13 iunie 2012
Share

Aproximativ 40% dintre femei sufera de fibrom uterin, sustin medicii de specialitate. Principala cauza a acestei afectiuni este dezechilibrul hormonal, mai frecvent dupa varsta de 35 de ani. Pentru a afla mai multe informatii despre afectiunea in cauza, se va organiza seminarul „Totul despre embolizarea fibromului uterin”, vineri, 15 iunie, incepand cu ora 18:00, la Cafeneaua Bratianu (str. Doamnei, nr. 9, sector 3).

Cel mai frecvent semn al aparitiei unei formatiuni de genul fibromului uterin este hemoragia, care poate lua aspectul unor menstruatii foarte abundente si de lunga durata, eventual cu aparitia unor cheaguri sau a unor sangerari intre menstruatii.

Embolizarea uterina este o metoda relativ noua, nechirurgicala, de terapie a fibroamelor uterine. Ea consta in astuparea vaselor de sange care alimenteaza fibroamele – arterele uterine. Dimensiunile pot varia de la un milimetru la 20 de centimetri, iar formatiunea se poate dezvolta in orice regiune a uterului.

In cadrul evenimentului va avea loc si o sesiune gratuita de interpretari ale ecografiilor pentru participantele care vor dori o opinie din partea domnului dr. Rares Nechifor. Pentru participarea la eveniment, precum si pentru detalii suplimentare, puteti contacta urmatoarele persoane, cu mentiunea ca data limita de inscriere este 14.06.2012:Lidia Constantinescu – 0729.988.788 – [email protected],Clinica Hemodinamic – 0727.738.119 – [email protected].

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.