Revista care te mentine sanatos

Stiri

Bolile de plamani pot afecta si nefumatorii

11 octombrie 2011
Share

Nu numai fumatorii ar trebui sa-si faca griji in ceea ce priveste sanatatea plamanilor, ci si persoanele aparent sanatoase.

Potrivit unui studiu realizat in Australia, o persoana din trei sufera de afectiuni ale plamanilor. Desi numarul celor care se incadreaza in aceasta categorie este unul foarte ridicat, oamenii nu manifesta foarte mare interes cand vine vorba de sanatatea plamanilor.

Simptomele bolilor de plamani constau in tuse persistenta si in greutatea respiratiei atunci cand depun efort fizic. Din cauza faptului ca pacientii nu comunica de obicei cu medicii de familie, acestia nu realizeaza ca este ceva in neregula cu plamanii lor. Tocmai din aceasta cauza, australienii au luat atitudine si au lansat o campanie de constientizare, exemplu bun de urmat si la noi in tara.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.com

Nota pentru articolul «Bolile de plamani pot afecta si nefumatorii»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate