Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista FarmaciaTa August

3 septembrie 2012
Share

Ne mai putem bucura de zile cu soare si temperaturi mai degraba de vara, chiar daca am pasit intr-un nou sezon. Cu toate acestea, trebuie sa fim pregatiti pentru ca toamna sa nu ne prinda pe picior gresit. Astfel, in editia de septembrie a revistei Farmacia Ta poti gasi cele mai eficiente masuri pentru stimularea imunitatii si pentru a preintampina afectiunile din colectia de toamna: raceli, astm si alergii, afectiuni cardiovasculare, gastrointestinale si reumatismale. De asemenea, Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend, iti dezvluie secretul unei bune forme fizice si psihice: alimentatia sanatoasa. Afla despre toate acestea si multe altele citind revista care te mentine sanatos, Farmacia Ta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate