Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Septembrie

16 septembrie 2011
Share

Am intors o noua fila din calendar, insa de aceasta data intr-un alt anotimp. Toamna este sezonul racelilor, alergiilor si afectiunilor respiratorii. In acest scop, ti-am pregatit metode practice si recomandari pentru intarirea sistemului imunitar si, implicit, pentru prevenirea problemelor specifice acestui sezon. Afla ce legatura exista intre stres si declansarea alergiilor respiratorii, care sunt cele mai eficiente alimente in bolile cardiovasculare, de ce avem nevoie de vitamina D si magneziu si care sunt cele mai bune tincturi in afectiunile respiratorii. De asemenea, actrita Elvira Deatcu iti impartaseste cateva dintre secretele care o metin sanatoasa si frumoasa. Lectura placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate