Revista care te mentine sanatos

Stiri

Nu fumati in timpul sarcinii! Copiii pot suferi de autism

11 mai 2012
Share

Femeile insarcinate care fumeaza pe parcursul sarcinii ar putea naste copii care sa dezvolte autism, potrivit unui nou studiu. Acesta a fost realizat de catre cercetatorii din Statele Unite ale Americii, implicati in programul de supraveghere al Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

Cu totii stim ca autismul implica tulburari ce afecteaza abilitatile sociale si pe cele de comunicare. Fumatul in timpul sarcinii este comun in Statele Unite, in ciuda efectelor nocive asupra copiilor. Desi studiul nu sugereaza ca fumatul este un factor de risc, totusi subliniaza ca exista o legatura intre fumat si anumite comportamente asociate autismului, care sunt mai putin severe.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Nu fumati in timpul sarcinii! Copiii pot suferi de autism»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate